0

Nincsenek termékek a kosárban.

Karrier

védjegy

Dolgozni nálunk egy dinamikus és inspiráló környezetben lehetőséget kínál a kreativitás kibontakoztatására. Cégünk elkötelezett a csapatmunka és az innováció iránt, lehetővé téve számodra, hogy együttműködj tapasztalt szakemberekkel. Karrieredet nálunk építheted a rendezvényszervezés izgalmas területén, miközben fejlődési lehetőségekkel és változatos projektekkel találkozol. Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél részese lenni fejlődő vállalatunknak és hozzájárulni különleges események létrehozásához!

Alábbi pozíciókra keresünk munkatársat

Mosogató

A mosogató munkakörben a dolgozók az éttermekben és hasonló helyeken felelnek az edények, poharak és konyhai eszközök tisztán és higiénikusan tartásáért. Ezen felül a munkakör magában foglalja a munkaterület rendben tartását és a konyhai személyzettel való együttműködést. A munka gyakran fizikailag igényes és gyors tempót követel.

Jelentkezés
Tálaló szakács

Légy csapatunk precíz és kreatív tagja, aki az étel prezentálásáért és tálalásáért felel rendezvényeinken és partnereinknél. A feladatok közé tartozik az étel kreatív elrendezése, díszítése, mártások elkészítése és pontos adagolás. Gyors és precíz munkavégzés szükséges. Jelentkezz, az ételkészítés művészetének szerelmese vagy!

Jelentkezés
Sofőr/futár/pakoló

Futárt keresünk, catering termékek és alapanyagok kiszállítására, céges autóval. A munkakör magában foglalja a csomagok pakolását és szállítást. Minimum B2 kategóriás jogosítvány szükséges. Rugalmas munkaidő és versenyképes fizetés. Jelentkezz most, ha érdekel!

Jelentkezés
Szakács

Cégünk tapasztalt szakácsot keres, aki csatlakozna catering csapatunkat. Feladataid közé tartozik az ételek kreatív elkészítése, receptek betartása, alapanyagok gondos kiválasztása és az ételek pontos tálalása. Elvárjuk az ételkészítés iránti szenvedélyt, kreativitást és csapatmunkára való hajlandóságot. Ha rendelkezel szakácsdiplomával és szívesen dolgoznál egy élénk és változatos környezetben, várjuk jelentkezésedet. Rugalmas munkaidő és versenyképes fizetés.

Jelentkezés
Konyhai kisegítő

Lelkes és megbízható konyhai kisegítőt keresünk, aki csapatunkat erősítené. Feladatkörébe tartozik az alapanyagok előkészítése, konyhai eszközök tisztán tartása és a szakácsok támogatása az ételkészítés során. Ha szeretsz a konyhában dolgozni, be tudod tartani a megfelelő higiéniai szabályokat, és szívesen segítenél egy dinamikus konyhában, várjuk jelentkezésedet. Rugalmas munkaidő, jó csapat és versenyképes fizetés. Gyere, és legyél része egy ízletes ételek világának megteremtésében!

Jelentkezés
Biztonságos fizetés paypall visa master
HGr Csoport tagja